lördag 10 december 2011

Gympatime!

Senaste inlägget var ett riktigt gnällinlägg, om min kräppiga rygg. Nu är det slutgnällt. Var i fredags till massör och ska ge mig tusan på att få ryggen i någorlunda skick igen. Tack för alla fina tips här och via fb förresten : )

Idag har jag uppträtt inför cirka gurka 400 pers! Som Antons assistent dock. Det var liksom inte bara jag på scen.Vaasan Telinetaiturit hade julfest för alla gympagrupper. Denna fina förening har faktiskt en egen grupp för specialbarn. Måste påpeka att det verkligen inte är alla idrottsföreningar som har grupper för specialbarn. Fullpoäng alltså till denna förening och speciellt till gruppens dragare Ella & Milla. Guld värda är dessa tjejer.

Hur som haver så hade vi intensivt övat på vårt bravurnummer: kullerbyttor i en seria + att gå på bommen. Bommen gick hur fint som helst men kullerbyttorna tyckte Anton vi skulle skippa. 

Och på riktigt: Anton gör kullerbyttor i tid och otid... Mitt på gatan, i butiken... You name it and he has done it! Men icke sa nicke denna gång. Publiken fick inte njuta av hans konstnärligt utförda kullerbyttor denna gång. Kanske vi tar det till vårfesten i maj.

Sorry: inga foton från julfesten, det går liksom inte att kombinera att ha en kamera i ena handen och Anton i andra. Men nu ska denna mamma börja få kvällsmat i sina ungar och sedan försöka få dem i säng. SEN ska jag njuta av lite egen tid i soffan.

2 kommentarer:

RockMom sa...

Det får mig att tänka på julfesten då mitt specialbarn skulle spela katt i julpjäsen, en katt som snällt och stilla skulle ligga nedanför tomtemors och tomtefars ben när de diskuterade om julen...
Det blidde ju inte riktigt så, eftersom katten sprang omkring på scenen, hoppade,skuttade och ropade mjau.. ;)
Jag tyckte att det var enormt roande, men läraren, tomtemor och tomtefar var, milt sagt, inte så glada.
Så kan det vara med ett barn som är allergiskt mot att sitta stilla :) (som vi försökte förklara det)

Nina sa...

I VUS-VSS (Vasa simsällskap) har vi också en jättefin grupp för specialsimmare, och Anton är ju duktig på att simma...:)simmarna där rä lite älldre än Anton ännu, men om några år kunde det vara värt att pröva!