fredag 30 augusti 2013

Hur jag orkar?

Jag fick idag frågan om hur jag orkar med allt? Med familj, jobb, politik, blogg, föreningsengagemang etc. Mitt svar löd: Jag får av att ge. Jag får enorm energi när jag märker att det spelar roll vad jag gör, vad jag säger, vad jag skriver. Att det går att "förändra världen", även genom en liten blogg som denna.

Och som pricken på i fick jag idag det bekräftat än en gång. Det spelar roll! Tack för underbar respons om bloggen. Tack till dig som hörde av dig för att berätta hur livet nu ska ta en ny vändning. Lipsill som jag är blir jag alldeles tårögd. Men det är glädjens tårar!

Du som läsare är en av mina inspirationskällor. När jag får veta att du berörs, att du funderat efter blir jag alldeles varm i hjärtat. Tack för det. 

Ps. Orken kommer givetvis också av att min världens bästa man sporrar och stöder mig i allt, av min familj och vänner : )


7 kommentarer:

Tina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tina sa...

Grattis till priset som du är mer än väl värd :)

Anonym sa...

Grattis till priset! Igår när jag såg på nyheterna att du sku få det, tänkte jag; Men henne känner ju jag....tills jag kom på att det är din blogg jag läser och genom den känner jag dig som en varm och helt fantastisk mamma/inspiratör!

Anonym sa...

Grattis till DITT fina pris.Njut av erkännandet med din fina familj!Var stolt över det du gör, hur det känns.Njut av livet och den fina hösten!
Mvh Sophie

Anonym sa...

Stort grattis till utmärkelsen, den är du värd! Hoppas den ger dej och din familj ännu mera kraft och styrka!

H. Jan (kollega till din man)

Anne Salovaara-Kero sa...

Tack för era fina ord, blir riktigt rörd... Sköt om er och ha det gott! Anne

Ninette sa...

Vad härligt att höra! Grattis till priset också, nu slog det mej att jag ju hörde om det på radion! Jättestort grattis!