torsdag 15 september 2011

Award


Okej, inom bloggvärlden är det tydligen på g att ge utmärkelser åt varandra. Och härliga Micaela har gett mig en sådan! Med priset följer möjligheten att svara på en rad frågor. 
Jag tackar gladeligen och ska nedan ge mina svar:

1.Varför började du blogga?
Jag började blogga i juni 2011 och jag känner mig ännu som en total nybörjare! Fattar ännu noll om allt hur man taggar ord osv. Jag skriver rakt av om mina tankar och känslor kring vårt familjeliv som inkluderar ett funktionshindrat barn. Orsakerna till att jag skriver är huvudsakligen tre: 
  • när jag skriver sätter jag ord på mina känslor vilket klargör vissa saker för mig = skrivterapi
  • jag har själv fått hjälp av att läsa andra mammors bloggar. Tänker att kanske även denna blogg kan hjälpa någon förälder.. = peersupport
  • skriver för att få andra, "normala", att öppna ögonen för vår värld och på så vis bli mer vidsynta och toleranta = samhällspåverkan


2.Vilka bloggar följer du?
Oj, dålig på att följa med andras bloggar. Det finns liksom inte så mycket tid i min vardag...  Men jag försöker hänga med i bloggarna som finns i spalten till höger. Surfar mellan varven och läser även andra.


3.Favoritfärger
Rött och turkosa. Och sen lite tråkigt beige och grått för att balansera det färgstarka.


4.Favoritfilm
Forrest Gump är en, finns lite av min Anton i honom på något vis. Sedan var Millenium filmerna också bra (fast inte lika bra som böckerna).


5.Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Just nu behöver det inte vara längre än till Riga. Har just varit dit och hade den underbaraste weekendsemestern. Vill gärna tillbaka och lära känna staden bättre. Restaurangerna, kulturen och framför allt att bara få bara på tuman med min man.


Awarden ger jag vidare, och det till följande personer:
Anna och Melli som är två supermammor!

Oj, det känns konstigt att skriva så här "light". Är ju van att gräva i djupet av mig själv... Men variation kan vara uppiggande! Gissar dock att mitt nästa inlägg åter igen går in på mer bekanta teman för mig och vi fortsätter vandringen i landet Annorlunda. Kram på er alla och ha en bra dag!2 kommentarer:

Nickby rapporterar sa...

Men, visst är det skönt att bara stänga av och göra lightgrejer ibland? Tack för din blogg, jag uppskattar den stort (som du redan märkte)! Micaela

Anne Salovaara-Kero sa...

Jep, lightgrejer behövs för annars skulle livet vara tråkigt! Och jag kan på riktigt kasta loss riktigt ordentligt mellan varven, tack o lov! Annars skulle jag bli en surpuppa som ingen orkar med ; )

Så glitter & glamour, fnitter och fjantig humor är mellan varven mer än välkommet!

Och tack själv för en fin blogg!
Anne